Het schuurtje aan de Rommelpot (Den Hoorn, Texel)

Het schuurtje aan de Rommelpot (Den Hoorn, Texel) van Wim van der Geest

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 416618

Het schuurtje aan de Rommelpot (Den Hoorn, Texel) van Wim van der Geest

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!
Het schuurtje aan de Rommelpot (Den Hoorn, Texel) van Wim van der Geest

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Rommelpot is een straat op Texel die loopt vanaf Den Hoorn naar de Dennen, het bos. Vlak bij het punt waar je het bos in gaat ligt in de berm dit schuurtje verscholen. Het ligt wat laag en in een bocht zodat je oog er bijna niet op valt. In het schuurtje liggen wat oude materialen. Het schuurtje is in slechte staat; het dak is al deels ingestort. Rondom het schuurtje groeit het onkruid welig.
Deze foto is samengesteld uit 5 verschillende foto's, elk met een andere belichting; een HDR opname. Hierdoor komen zowel de lichte lucht als de binnenkant van het schuurtje goed belicht op de foto.

Over Wim van der Geest

Wim van der Geest profielfotoAl sinds de middelbare school (en dat is al een heel tijdje geleden) fotografeer ik. Met mijn krantenwijk een spiegelreflex camera en lenzen aangeschaft. Ook ontwikkelen en afdrukken van de foto's deed ik zelf. Iets wat tegenwoordig bijna niet meer voorkomt.
Getrouwd en kinderen gekregen. Fotograferen werd toen "kiekjes maken". Na vele jaren kiekjes gemaakt te hebben een hele eenvoudige digitale camera gekocht. Gelijk weer verslingerd geraakt aan het fotograferen. Die eenvoudige camera maakte plaats voor een camera met wat meer mogelijkheden. Enkele van die foto's eens op een forum gezet en daar kwamen reacties op. Niet altijd positief, maar wel opbouwend. Veel van geleerd.
Ook die camera heeft plaats moeten maken en nu fotografeer ik (weer) met een spiegelreflex camera. Veel foto's maak ik van (pop)concerten waar ik erg veel plezier aan beleef. Een combinatie van een avondje muziek luisteren en fotograferen. Het kan haast niet beter.

Alle werken