Het stadhuis, Wassenaar

van Carla Matthee

- Werkcode: 378799

Carla Matthee over Het stadhuis, Wassenaar

Herfst, Reflecties, Wolken, Landschap, Bomen.
Het stadhuis, Wassenaar vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Herfst, Landschappen, Reflectie, Stadhuis van Wassenaar, Wassenaar (gemeente) en Wolken.
Carla Matthee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carla Matthee

Carla Matthee, geboren en getogen in Kaapstad, Zuid-Afrika is sinds 2004 woonachtig in Leiden.

Ze is landschapsfotograaf en fotografeert vooral landschappen en stadsgezichten. Tijdens zonsopkomst en zonsondergang, als het licht begint te veranderen gaat ze graag erop uit met haar camera. Leiden als stad met historische gebouwen, mooie gevels en eeuwenoude grachten biedt haar dan ook veel prachtige kansen.

Onder de hemel ontvouwt zich het landschap, dat op haar foto’s meestal de hoofdrol heeft. Het weer is op Carla's foto’s geen anonieme figurant, maar stiekem de echte hoofdrolspeler. Carla stuurt haar foto’s geregeld in voor de weerrubrieken van diverse omroepen, en haalt vaak de uitzending. De foto’s van Carla zijn soms meerdere malen per week te zien, bij de weerberichten van de NOS, RTL, SBS 6 (Piets Weer), OmroepWest of WNL (Goedemorgen Nederland).

Alle werken van Carla Matthee


Waarom je kiest voor Het stadhuis, Wassenaar op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het stadhuis, Wassenaar van Carla Matthee

Koop de foto Het stadhuis, Wassenaar van Carla Matthee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 378799
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.