Het strand van Schiermonnikoog van Tineke Visscher

Werkcode: 267 643 Kopieer de werkcode

Tineke Visscher profielfoto Gemaakt tijdens een wandeling op het strand van Schiermonnikoog dit jaar. De lijnen in het zand en de mooie in elkaar overlopende kleuren maken dit plaatje tot een mooi abstract.

Dit werk wordt aangeboden door Tineke Visscher

Bedankt voor het bezoeken van mijn pagina, welkom! Voel je vrij om te genieten van een breed scala aan foto's die ik door de jaren heen heb verzameld. Een van mijn favoriete onderwerpen is urban exploration, vooral gericht op het post-industriële tijdperk. Vaak leg ik, zonder het te beseffen, deze vervallen schoonheid vast in beelden die opvallen door hun lijnenspel en dieptewerking, wat resulteert in bijna abstracte vormen.

Reizen is een andere grote passie van mij, en ik ben vooral verliefd geworden op New York. Deze altijd levendige metropool heeft mij geïnspireerd tot vele foto's die mijn bewondering voor de stad weerspiegelen.

En natuurlijk de natuur; een eindeloze bron van inspiratie waar ik kan wegdromen en volop kan spelen met de kleuren en mogelijkheden die elk seizoen biedt. Geniet van mijn werk!

Meer weten over Tineke Visscher?

Klantbeoordelingen van Het strand van Schiermonnikoog

1 beoordeling 5 / 5
Het strand van Schiermonnikoog heeft 1 beoordeling.

    Wim
    Nederland
    5 / 5

    Een firma met fantastische service
    De print die ik besteld had, was niet helemaal naar wens. Ere was een misverstand ontstaan over de term 'glanzend'. Tot mijn grote genoegen werd de print kosteloos vervangen door een matte versie. Top!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Billy en Unice
    Nederland
    5 / 5

    GEWELDIG.
    Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Janwillem De Kaste
    Nederland
    5 / 5

    Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
    2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Sander
    Nederland
    4.5 / 5

    Snelle levering en goede kwaliteit
    Het werk werd snel geleverd en was eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op te hangen. De kwaliteit is top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Petra van Blarcum
    Nederland
    4 / 5

    Geweldig
    Fijne communicatie, altijd vriendelijk, snelle reacties op de mails, genoeg keuze, betaalbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Ronald
    Nederland
    5 / 5

    Top service!
    Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Familie bredewold
    Nederland
    5 / 5

    Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
    Ciska Postema
    Nederland
    5 / 5

    We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
    Tineke
    Nederland
    4 / 5

    Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
    De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    André
    Nederland
    5 / 5

    Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Ken
    Nederland
    5 / 5

    Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
    Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
    Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Het strand van Schiermonnikoog van Tineke Visscher op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden