Het water van de waterval stroomt het Arendsfjord in, IJsland

Het water van de waterval stroomt het Arendsfjord in, IJsland van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het water van de waterval stroomt het Arendsfjord in, IJsland

van Rietje Bulthuis

Het water van de waterval stroomt het Arendsfjord in, IJsland van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 188729
Kies het materiaal Meer informatie
Staal
Kies materiaal opties Speciale wens?
1119 gratis verzending!

Omschrijving

Het water van de waterval stroomt de baai in, IJsland. Onderaan de Fjallfoss waterval met zicht op het fjord.
De Dynjandi, ook wel de Fjallfoss of bergwaterval genoemd, is de grootste waterval in het Westelijke fjordengebied in het noordwesten van IJsland. Het water in de Dynjandisá rivier komt vanaf de Dynjandisheiði hoogvlakte en stort zich over een breedte van 30 meter aan de bovenkant tot 60 meter aan de benedenzijde over meer dan 100 meter trapsgewijs naar beneden. Even verder stroomafwaarts bevinden zich nog meerdere andere watervallen, van boven naar beneden achtereenvolgens de Hæstahjallafoss, de Strompgljúfrafoss, de Göngumannafoss (waar men achterlangs kan lopen), de Hrísvaðsfoss, de Hundafoss en als laatste de Bæjarfoss. Het water stroomt via de Dynjandisvogur in de Arnarfjörður (Arendsfjord).
Dynjandi betekent zoiets als Donderaar, waarschijnlijk omdat het geluid van de vele watervallen bij elkaar een flink geraas veroorzaakt.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken