Het water wint...

Het water wint... van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Het water wint... van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 54265
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
104 gratis verzending!

Omschrijving

Deze oude zeewering bij het wad van het plaatsje Moddergat heeft zo te zien al heel wat te doorstaan gehad. Het lijkt niet lang meer te duren totdat het water het definitief gaat winnen en de balken en planken weggespoeld worden.
Ik heb dit beeld gemaakt op een mistige dag, door een hele lange sluitertijd van meer dan een minuut te gebruiken. Hierdoor vervaagt het water en krijgt het dezelfde zachte structuur als de lucht, en krijgt de mooie verweerde structuur alle aandacht.

Over robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken