Hete lucht ballonnen boven Deventer en de IJssel in Overijssel

van Bart Ros

- Werkcode: 990 320

Bart Ros over Hete lucht ballonnen boven Deventer en de IJssel in Overijssel

Hete lucht ballonnen boven Deventer en de IJssel in Overijssel.

Deventer: Hanzestad aan de IJssel. Een stad aan een rivier heeft iets levendigs, iets frivools, en meestal ook iets bourgondisch: het leven is er goed! Alsof het stromende water elke dag opnieuw de stad voorziet van een vers levenselixer. Dat verklaart misschien de vitaliteit van Deventer: een levendige stad met een monumentale sfeer, waar het goed verblijven is, met bovendien een prachtige omgeving.

Modern-monumentele stad
Deventer telt vele historische bezienswaardigheden zoals de Proosdij, het oudste stenen woonhuis van Nederland (twaalfde eeuw!). Overal om je heen zie je monumentale panden met bijzondere gevelstenen, historische kerken en eeuwenoude pleinen. Met als trots boegbeeld de Lebuiniskerk, die je al van verre kunt zien.
Hete lucht ballonnen boven Deventer en de IJssel in Overijssel vind je in de categorieën Avondfotografie, Ballons, Deventer, Fotografie, IJssel, Lucht, Luchtballon, Nederland, Ochtend, Overijssel, Rivier, Water en ochtendfoto.
Bart Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

HALLO ?, MIJN NAAM IS BART ROS.
FOTOGRAAF EN STADSFOTOGRAAF UIT DEVENTER OVERIJSSEL
En ik ben architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen.

Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maakt ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren er jaar leuke fotowalks.

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de kalender van Deventer met 12 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. En een boek over Deventer met nog meer unieke beelden met de naam. “Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken“.

Alle werken van Bart Ros


Waarom je kiest voor Hete lucht ballonnen boven Deventer en de IJssel in Overijssel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hete lucht ballonnen boven Deventer en de IJssel in Overijssel van Bart Ros

Koop de foto Hete lucht ballonnen boven Deventer en de IJssel in Overijssel van Bart Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 990 320
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.