Heuvelland van Nop Briex

Werkcode: 979 186 Kopieer de werkcode

Nop Briex profielfoto Het Heuvelland (in Engelstalige publicaties: Dutch Hills) is een streek in het zuiden van Nederland, die gekenmerkt wordt door een heuvelachtig landschap. Het Heuvelland in de meest gebruikte betekenis omvat het niet-verstedelijkte zuidelijk deel van Zuid-Limburg. Ter nadere identificatie wordt ook de aanduiding 'Limburgs Heuvelland' gebruikt.

Het land waar mijn wieg stond en25 jaren mocht verkeren. Het prachtige land waar ik graag ga schilderen of het nu een landschap of een stadsgezicht is. Dit is een detail uit een olieverfschilderij dat ik maakte van de heuvels nabij Eys-Wittem. Gebaseerd op en dronefoto (met toestemming van de fotograaf).

Dit werk wordt aangeboden door Nop Briex

Hedendaagse beelden en zelfs die uit het verleden inspireren mij om ze te recyclen voor re-actionair hedendaags impressionistische kunst. Mijn tekeningen en schilderijen zijn schetsimpressies in een losse en vrije stijl, de schilderijen in een kleurrijk palet. Daarnaast vervaardig ik ook collages en digitale kunstwerken of vind ik nieuwe inspiraties en composities door verfstreken uit bestaande werken. Ik werk snel, vanuit de emotie, wars van perfectie, behoedzaam om niet te vervallen in details en oneindeloos gepriegel.

Composities in bijna onafgewerkte staat, werken die deel uit maken van de hedendaagse impressionistische prikkel. Evoluerend naar een meer bevragend abstract essentieel hedendaags verbeeldend expressief impressionisme.

Met het internet worden we overladen met duizenden beelden per dag, prachtig. Maar heeft originele kunst aan de muur dan nog een toekomst? Ja, u kunt ze aanraken, voelen, ruiken. Schilderijen en tekeningen die u ontroeren en prikkelen, die u aandacht schenken en u iedere dag in een bad van totale ontspanning en plezier onderdompelen. Men beweert dat ik een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde na-oorlogse kunstschilders uit Zuid Limburg ben. Ik verkoop mijn originele werken over de hele wereld. De samenwerking met Werk aan de Muur / Oh my Prints stel ik zeer op prijs omdat mijn originelen nu ook via excellente, kwalitatief hoogwaardige re-producties voor iedereen betaalbaar zijn.

Meer weten over Nop Briex?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

An
Nederland
5 / 5

Fantastisch.
Je hebt zoveel keuze uit prachtig werk. Hier wordt een mens blij van. Snelle aflevering en zorgvuldig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
I.
Nederland
5 / 5

Er wordt snel gereageerd op vragen en men komt zelf ook met ideeën en tips. Het eindresultaat van het akoestische doek is heel mooi geworden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Cora Verwoerd -Meijer
Nederland
5 / 5

heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Marjolein
Nederland
5 / 5

Geweldige service, zeer vriendelijk, snelle levering en het eindresultaat is werkelijk fantastisch !!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Elly
Nederland
5 / 5

helemaal top, ben ontzettend blij met mijn kunst
Vond het moeilijk om een keuze te maken, zoveel mooie dingen om uit te zoeken. Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi. Al met al een zeer tevreden klant die zeker vaker zal bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
eric
Nederland
5 / 5

totaal ongecompliceerd
Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Raoul Vandesompel
Nederland
5 / 5

10 op 10
De werken die ik al gekocht heb zijn bangelijk mooi maar te bediening was heel goed

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Piet Sanders
Nederland
5 / 5

simpel en betrouwbaar
mooie keuze, flexibele maten en flexibel te bestellen; goeie en betrouwbare service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Thomas
Nederland
5 / 5

Een verrijking voor het huis
Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
E. Gorter
Nederland
5 / 5

veel keuze, goede service, uitstekende bezorging, goede uitleg over verschillende materialen, snel contact via whatsapp

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Nadia Graulus
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Heuvelland van Nop Briex op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
256,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden