Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 911

Over Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn

Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn

Jheronimus Bosch ('s-Hertogenbosch, circa 1450 – aldaar begraven, 9 augustus 1516), postuum ook Jeroen Bosch of Hiëronymus Bosch genoemd, geboren als Jheronimus van Aken, was een Zuid-Nederlands kunstschilder behorend tot de Noordelijke renaissance. Hij ging de geschiedenis in als 'den duvelmakere' (de schepper van duivels) en als schilder van satirische voorstellingen, maar hij is vooral van betekenis als vernieuwer van de bestaande beeldtraditie. Hij gaf op vindingrijke wijze invulling aan bestaande motieven en bedacht een reeks van nieuwe composities. Het gevolg hiervan is dat de precieze betekenis van een deel van zijn werk vandaag de dag onbekend is. Hoewel hij al tijdens zijn leven een beroemd schilder was, en hij opdrachten van het hertogelijk hof in Brussel kreeg, is er vrij weinig over hem bekend.
Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn vind je in de categorieën Johannes de Doper, Kunstgeschiedenis, Landschappen, Oude Meesters, Renaissance, Schilderijen en Woestijn.

Waarom je kiest voor Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn uit de oude meesters collectie

Koop Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 911
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden