Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311911

Over Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn

Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn

Jheronimus Bosch ('s-Hertogenbosch, circa 1450 – aldaar begraven, 9 augustus 1516), postuum ook Jeroen Bosch of Hiëronymus Bosch genoemd, geboren als Jheronimus van Aken, was een Zuid-Nederlands kunstschilder behorend tot de Noordelijke renaissance. Hij ging de geschiedenis in als 'den duvelmakere' (de schepper van duivels) en als schilder van satirische voorstellingen, maar hij is vooral van betekenis als vernieuwer van de bestaande beeldtraditie. Hij gaf op vindingrijke wijze invulling aan bestaande motieven en bedacht een reeks van nieuwe composities. Het gevolg hiervan is dat de precieze betekenis van een deel van zijn werk vandaag de dag onbekend is. Hoewel hij al tijdens zijn leven een beroemd schilder was, en hij opdrachten van het hertogelijk hof in Brussel kreeg, is er vrij weinig over hem bekend.
Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn vind je in de categorieën Jheronimus Bosch, Johannes de Doper, Kunstgeschiedenis, Landschappen, Oude meesters, Schilderijen en Woestijn.

Waarom je kiest voor Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn uit de oude meesters collectie

Koop Hieronymus Bosch - Sint Johannes de Doper in de Woestijn als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311911
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.