Highland Cattle

Highland Cattle van Angela Dölling

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Highland Cattle van Angela Dölling

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 200847
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Highland Cattle - Portrait eines schottischen Hochlandrind (Highland Cattle) - Composing mit Texturen

Dit werk wordt aangeboden door Angela Dölling

Angela Dölling profielfotoDe schoonheid van de natuur, een moment, een scène of een motief... om dit alles voor altijd vast te leggen heeft altijd een speciale aantrekkingskracht op mij gehad. Mijn fotografische focus is natuurfotografie met haar diverse motieven in de dieren- en plantenwereld. In mijn stillevens vind je vaak ook bloemstukken. Ik adem graag een ziel in mijn foto's en pas artistieke behandelingen toe om dit te bereiken. Mijn doel is niet de ene stijl of techniek, maar in de verscheidenheid aan mogelijkheden om steeds weer nieuwe motieven te ontdekken en in te ademen. Sinds enige tijd maak ik ook digitaal gemaakte en digitaal geschilderde beelden, d.w.z. beelden uit sjablonen van foto's worden in delen of als geheel digitaal geschilderd en ook gecombineerd bij het componeren met verschillende andere elementen. Dit resulteert in deels abstracte of zelfs fantasierijke beelden met een eigen charme. De digitale creatie van beelden is bijna onuitputtelijk - een fascinatie op zich die mij net zo heeft geboeid als de fotografie. De fascinatie voor fotografie heeft mij sinds mijn vroegste jeugd begeleid en als autodidact heb ik sinds 1998 te maken met digitale beeldbewerking en sinds 2007 met digitale fotografie. Gedurende 2 jaar fotografeerde ik pasgeborenen, baby's, kinderen en gezinnen in een fotostudio op het gebied van portretfotografie. Freelance ik werk als fotokunstenaar sinds oktober 2010.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (2 beoordelingen)

5 / 5

Ongekend!
Al lang op zoek naar een geschikt schilderij. Bij deze winkel, online uitgekomen en een prachtige Hooglander op hout laten drukken. Binnen een week hing hij aan de muur en is echt prachtig. Een keer met de klantenservice overlegd die zeer ter wille waren. Heel erg bedankt, ga jullie zeker aanraden!


5 / 5

Fantastisch doek met levendige kleuren!
Vlotte levering. Keurig verpakt en onbeschadigd aangekomen. Veel enthousiaste reacties gehad. Mooie kleuren. Nog levendiger dan op de webshop. Wij hebben een afbeelding van een Schotse Hooglander gekozen en de afbeelding spat het doek af. Super blij mee! En staat prachtig boven onze bank en past perfect in het interieur. Goede keuze gemaakt.


Klantfoto's: Highland Cattle van Angela Dölling

Klantfoto: Highland Cattle van Angela Dölling, op hout