Highland Raid, Rosa Bonheur

Highland Raid, Rosa Bonheur

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Highland Raid, Rosa Bonheur

uit de oude meesters collectie

Highland Raid, Rosa Bonheur uit de oude meesters collectie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 530272
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
60 gratis verzending!

Omschrijving

Highland Raid, Rosa Bonheur

"Highland Raid" belichaamt het vermogen van de kunstenaar om de ruwe geest van dieren te vangen, zoals deze stieren en schapen, waarvan de dikke wollige vachten typisch zijn voor het vee in de Highland. De dalende lucht suggereert dat de herders de dreigende storm proberen te ontlopen en de kudde over de "raid" van de oude Schotse "raid" naar de weg drijven.

"Ooit had Rosa Bonheur een complete menagerie in huis: een leeuw en leeuwin, een hert, een hert, een wild schaap, een gazelle, paarden, enz. Een van haar huisdieren was een jonge leeuw, die ze liet rondrennen en vaak met haar stoeipartijen....Ik was makkelijker in gedachten toen dit leonine huisdier de geest opgaf.". Zo schreef een goede vriendin van Rosa Bonheur een herinnering aan de passie van de kunstenaar voor dieren.