Historische gevel in Venetië

Historische gevel in Venetië van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Historische gevel in Venetië van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 744265
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Venetië kent prachtige, oude gebouwen en dit is er één van. Aan de oranje, bakstenen gevel prijkt een mooi balkon met organische versieringen en leeuwenkoppen die in de stenen gebeiteld zijn. Vanuit het balkon rijzen zuilen op langs de ramen en daarboven bevinden zich sierlijke bogen met smeedijzeren hekwerken. Voor mij was het de combinatie van al deze versieringen, de oranje kleur van het gebouw en de typische rood-witte palen die deze foto tot een echt Venetiaans plaatje maken.
Het gebouw is overigens vermoedelijk een hotel, met een ingang direct aan het water. Om het uitstappen uit de boot te vergemakkelijken, is er een kleine steiger geplaatst op de stenen trappen van het hotel.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken