Historische kaart van Noord-Amerika

Historische kaart van Noord-Amerika van World Maps

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 322123

Historische kaart van Noord-Amerika van World Maps

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Historische kaart van Noord-Amerika van World Maps

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Schilderkaart van het Noord-Amerikaanse continent, van Groenland in het noorden tot Panama in het zuiden. De kaart staat vol met tekeningen van gebouwen, monumenten en dieren in het wild. Langs de linker- en rechterkant zijn vignetafbeeldingen van belangrijke gebouwen en schilderachtige plekken in Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Guatemala, Honduras, Panama en Cuba. Daarnaast zijn er op de kaart kleine pictogrammen met de attracties van de landen: Groenland, IJsland, Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Guatemala, Honduras, Salvador, Nicaragua, Costa Rica, Panama. Geografische kenmerken zijn nationale grenzen, hoofdsteden, staten en provincies, grote steden, rivieren en andere grote watermassa's. De kaart is versierd met een rode, gele en zwarte kompasroos en een Art Deco geometrisch randontwerp. Reliëf picturaal getoond. Inclusief tekst.

Over World Maps

World Maps profielfotoHistorische wereldkaarten, creatieve wereldkaarten, wereldbollen, digitaal bewerkte wereldkaarten ... alle wereldkaarten.

Alle werken