Hoed - Bloemen en Bramen (M)

van toon joosen

- Werkcode: 596 102

toon joosen over Hoed - Bloemen en Bramen (M)

Deze serieus kijkende jongeman heb ik een fris en fruitig hoedje opgezet. Gewoon omdat 't kan. Het geeft deze collage een zeer aparte modern surrealistische uitstraling.

En dit Nederlands kinderwijsje inspireerde me ook:

1,2,3,4 hoedje van... hoedje van....
1,2,3,4 hoedje van bloemen en bramen
Hoed - Bloemen en Bramen (M) vind je in de categorieën , Beeldmanipulatie, Bloemen & Planten, Collage, Digitale Kunst, Hoed, Humor, Portret, Retro bloemen, Rijksmuseum Amsterdam, Surrealisme, Woonstijl Vintage en Zelfportret met hoed (Amsterdam).
toon joosen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door toon joosen

Hallo, ik ben Toon Joosen - art director en visual designer. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor moderne kunsten Sint Joost, afdeling grafisch ontwerp. Ik heb gewerkt voor diverse reclamebureaus op verschillende accounts. Sinds 1998 heb ik mijn eigen studio genaamd 'TOON concept, artdirection en design'. Ik werk voor reclamebureaus, uitgevers en voor diverse eigen opdrachtgevers. Ik ontwerp logo's, huisstijlen, flyers, posters, tijdschriften en boeken.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk mijn eigen kunstwerken te maken. Ik maak digitale collages van voornamelijk vintage elementen. Die geven mijn werk een vervreemdende retro sfeer met een sprankje humor. Mijn ideeën zijn gebaseerd op dagelijkse observaties en alledaagse voorwerpen. Ik zet ze meestal op Instagram http://www.instagram.com/toonjoosen

Alle werken van toon joosen


Meer weten over toon joosen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Hoed - Bloemen en Bramen (M) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hoed - Bloemen en Bramen (M) van toon joosen

Koop dit digital art werk Hoed - Bloemen en Bramen (M) van toon joosen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 596 102
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.