Högakusten brug

Högakusten brug van Fields Sweden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Högakusten brug van Fields Sweden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 575446

8% korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 110 gratis verzending!

Omschrijving

De High Coast Bridge is een hangbrug over de Ångerman-rivier tussen Kramfors en de Härnösand-gemeenten in Ådalen, vlakbij de monding van de Ångerman-rivier aan de hoge kust. De brug is een verkeersbrug voor weg E4 en werd op 1 december 1997 ingewijd door koning Carl XVI Gustaf.
Adres: Högakustenbron, 870 15 Utansjö
Hoogte: 180 m
Hoogte vrije hoogte: 40 m
Totale lengte: 1.867 m
Locatie: Ångermanland

Dit werk wordt aangeboden door Fields Sweden

Fields Sweden profielfotoWij (Marco en Nicole) leerden elkaar kennen in 1994 tijdens een zomervakantie met onze ouders in Spanje. Je hoort het vaak, mensen zeggen het vaak: "een verliefdheid duurt maar een tijdje". In 2005 zeiden we ja tegen elkaar. Sterre was onze oudste dochter geboren in 2007 en in 2010 werd ze de grote zus van Yara.

In 2017 verhuisden wij (de familie Pieren) naar een klein huis op een heuvel met 4 hectare grond. Omringd door prachtige natuur in Boteå, in de provincie Västernorrland in het midden van Zweden.

Marco werkt al vele jaren in de beveiligingsindustrie. In 2013 veranderde hij van koers en omschreef hij zichzelf als cameraman en filmmaker. Al snel kwam er een drone. De interesse om alles vanuit een andere hoek in beeld te krijgen werd steeds groter. Marco heeft zich verder gespecialiseerd op dit gebied, de pilootopleiding voor drones is afgerond en Fields Flygfoto is een feit in Zweden geworden. De ontwikkelingen in deze branche gaan snel en worden nauwlettend gevolgd door middel van bijscholing.

Nicole heeft veel ervaring met het organiseren en faciliteren van verschillende evenementen. In de toekomst willen we tentoonstellingen houden in onze tuin om mensen en de natuur samen te brengen in het midden van de natuur.

De grote hobby van Nicole is fotografie, bij voorkeur op de weg op de rug van een van de paarden. We leven in een sprookjesachtige omgeving die ons verrast vanuit verschillende invalshoeken met pure schoonheid.
Het vastleggen van beelden

Alle werken