Hoek van de Prinsengracht en de Brouwersgracht in Amsterdam

van Pascal Lemlijn

- Werkcode: 50871

Pascal Lemlijn over Hoek van de Prinsengracht en de Brouwersgracht in Amsterdam

Zwart wit panorama foto van de hoek van de Prinsengracht en de Brouwersgracht in Amsterdam. Deze panorama foto is opgebouwd uit 11 afzonderlijke foto's waardoor zelfs op zeer grote formaten drukwerk alle details erg duidelijk en scherp zichtbaar zijn. Door bij het fotograferen gebruik te maken van een ND filter kon hier zelfs overdag bij alle 11 foto's een sluitertijd van maar liefst 30 seconden gebruikt worden waardoor het water in de grachten een mooie gladde, wazige 'look' heeft.
Pascal Lemlijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pascal Lemlijn

Ik ben fotograaf in Maastricht en ben gespecialiseerd in panoramafoto's van deze mooie stad. Daarnaast maak ik graag macrofoto's en (panorama) landschapsfoto's. Ook tijdens mijn verre reizen naar o.a. Azie, Zuid Amerika, Midden Amerika en Zuid Afrika maak ik natuurlijk graag mooie foto's. Ook fotografeer ik veel concerten en festivals, o.a. voor 3voor12. Tot slot werk ik freelance voor diverse bedrijven.

Alle werken van Pascal Lemlijn


Waarom je kiest voor Hoek van de Prinsengracht en de Brouwersgracht in Amsterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hoek van de Prinsengracht en de Brouwersgracht in Amsterdam van Pascal Lemlijn

Koop de foto Hoek van de Prinsengracht en de Brouwersgracht in Amsterdam van Pascal Lemlijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 50871
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.