Hofburg in Wenen gezien vanaf het Michaelerplein (Michaelerplatz)

Hofburg in Wenen gezien vanaf het Michaelerplein (Michaelerplatz) van Rene Siebring

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hofburg in Wenen gezien vanaf het Michaelerplein (Michaelerplatz)

van Rene Siebring

Hofburg in Wenen gezien vanaf het Michaelerplein (Michaelerplatz) van Rene Siebring

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868815
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138 gratis verzending!

Omschrijving

Hofburg in Wenen, ingang vanaf het Michaelerplein (Michaelerplatz). Hier vind je de Spaanse Hofrijschool (Spanischer Hofreitschule) en het Sisi Museum. De ochtendzon moet nog opkomen, maar verlicht al langzaam de hemel in warme rose en blauwe kleuren. De straatlantaarns verlichten sfeervol de straat. Langzaam komt de stad tot leven.

Dit werk wordt aangeboden door Rene Siebring

Rene Siebring profielfotoIk ben een stadsfotograaf die de schoonheid van de stad vastlegt vanaf het moment dat de zon begint te dalen tot zonsopgang. Mijn passie ligt in het fotograferen van de stad in de avond, nacht en zonsopgang. Mijn foto's zijn kleurrijk, panoramisch en worden gekenmerkt door het gebruik van reflectie, vooral in het water.Met mijn foto's fotografeer ik het kleurenpalet van de stad als de meesten van ons al naar binnen zijn gegaan, ik werk met langzame sluitertijden zodat op de meeste foto's geen mensen kunnen worden gezien, het zijn voorbijgangers die als het ware zijn opgelost in de foto / stad.Dit creëert een rustig straatbeeld alsof de steden zijn verlaten. Alleen door de aanwezigheid van lichte paden van fietsers, auto's, boten, bussen of trams kan worden gezien dat de stad leeft.Ik gebruik verschillende perspectieven om de stad te vangen, vanaf het maaiveld, maar ook van boven (op het dak).

Alle werken