Hoge Brug Maastricht 1

Hoge Brug Maastricht 1 van Anita Martin

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 334840

Hoge Brug Maastricht 1 van Anita Martin

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
76 gratis verzending!
Hoge Brug Maastricht 1 van Anita Martin

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Foto van de Hoge Brug Maastricht in avondsfeer. Links is een fotografiemaatje van mij te zien en voor mij een 'ghosting' effect door het lange sluitertijdeffect van een voor mij onbekend persoon. Ik liep hier van het oude centrum naar het moderne Ceramique. Foto gemaakt een week voor Kerstmis, december 2017.

Photo of the Hoge Brug Maastricht in the evening atmosphere. On the left is a photographer who was with me and due to the long shutter effect there is also a 'ghosting'effect of another person . I walked from the old center to the modern Ceramique. Photo was made a week before Christmas, December 2017.

Over Anita Martin

Anita Martin profielfotoHallo.

Ik ben Anita Martin, AnnaPileaFotografie. Ik ben begin 2016 begonnen met fotograferen. Vooral moderne architectuurfotografie, minimalistische fine art architectuur en fine art landschapsfotografie trekt mij erg aan. Dit komt voort uit mijn perfectionisme: de strakke lijnen in de moderne architectuur en het geordende geheel in het minimalisme in de fine art.
Verder doe ik daarbij nog graag avondfotografie. De lijnen in objecten lijken nog strakker te zijn door het licht dat de stad siert. Popconcertfotografie is de volgende soort fotografie wat ik erg leuk vind om te doen: Al luisterende naar de muziek vastleggend wat het popconcert zo boeiend heeft gemaakt en de spanning van het omgaan met het verschillende licht. Sinds begin 2018 doe ik dit ook voor een muziekmagazine. Uitgerust en voldaan kom ik thuis na een avondje werken.
Fotograferen is het weergeven van mijn karakter en mijn fascinaties! Leer mij kennen in mijn werken!

Bedankt voor je bezoek aan mijn galerij en ik hoop dat mijn karakter en fascinaties binnenkort tot uiting komen aan jouw muur!

Groetjes, Anita Martin, AnnaPileaFotografie.

Alle werken