Hoge Brug Maastricht bij zonsondergang

Hoge Brug Maastricht bij zonsondergang van Anita Martin

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Hoge Brug Maastricht bij zonsondergang van Anita Martin

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 288978
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
76 gratis verzending!

Omschrijving

Hoge Brug (de Hoegbrök), de moderne Fiets-en loopbrug in Maastricht bij zonsondergang. Met mooie silhouetten afstekende tegen de mooie avondlucht. Deze foto is gemaakt begin Juni 2017 na een warme dag.

Over Anita Martin

Anita Martin profielfotoHallo.

Ik ben Anita Martin, AnnaPileaFotografie. Ik ben begin 2016 begonnen met fotograferen. Vooral moderne architectuurfotografie, minimalistische fine art architectuur en fine art landschapsfotografie trekt mij erg aan. Dit komt voort uit mijn perfectionisme: de strakke lijnen in de moderne architectuur en het geordende geheel in het minimalisme in de fine art.
Verder doe ik daarbij nog graag avondfotografie. De lijnen in objecten lijken nog strakker te zijn door het licht dat de stad siert. Popconcertfotografie is de volgende soort fotografie wat ik erg leuk vind om te doen: Al luisterende naar de muziek vastleggend wat het popconcert zo boeiend heeft gemaakt en de spanning van het omgaan met het verschillende licht. Sinds begin 2018 doe ik dit ook voor een muziekmagazine. Uitgerust en voldaan kom ik thuis na een avondje werken.
Fotograferen is het weergeven van mijn karakter en mijn fascinaties! Leer mij kennen in mijn werken!

Bedankt voor je bezoek aan mijn galerij en ik hoop dat mijn karakter en fascinaties binnenkort tot uiting komen aan jouw muur!

Groetjes, Anita Martin, AnnaPileaFotografie.

Alle werken