Hoge bergtoppen in de alpen omringd door wolken

Hoge bergtoppen in de alpen omringd door wolken van Hidde Hageman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hoge bergtoppen in de alpen omringd door wolken

van Hidde Hageman

Hoge bergtoppen in de alpen omringd door wolken van Hidde Hageman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515346
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
125 gratis verzending!

Omschrijving

Hoge bergtoppen in de alpen omringd door wolken. Dit is het uitzicht van de Hintertuxer gletsjer richting Italië. Deze bergen zijn allemaal zeer robuust, en boven de 3000 meter. Het gebergte is hier sterk vergletsjerd. Dit is de reden waarom dit gebergte zo ruig is.

Dit werk wordt aangeboden door Hidde Hageman

Hidde Hageman profielfotoLeuk kennis te maken! Mijn naam is Hidde Hageman. Ik ben professioneel fotograaf. Bergen zijn mijn grootste passie - dit zal je aan mijn werk af kunnen zien. Zoek je een mooie foto voor in je woon of slaapkamer? Of wellicht kan je kantoor wel wat moois gebruiken?

Ik hoop dat er een foto bij zit die bij je past. Kijk even goed door mijn selectie heen. De foto's zijn over de hele wereld gemaakt. Kijk vooral eens naar de foto's die ik in Zweden en Japan heb gemaakt. Ik heb een lange tijd in Japan gewoond, en heb daardoor veel foto's kunnen maken. Er zitten vooral veel foto's van mijn tijd op het eiland Hokkaido in de serie.

Ik steek erg veel tijd in zowel het fotograferen als het nabewerken van mijn foto's. Als je vragen hebt over mijn werk, schroom deze niet te stellen.

Hartelijk dank voor het kijken op mijn shop. Ik hoop dat je kan genieten van mijn foto's!

- Hidde Hageman

Alle werken