Hollands landschap in Drenthe met Schotse Hooglanders in de stijl van de oude meesters in de stijl v van ina kleiman

Werkcode: 693 918 Kopieer de werkcode

ina kleiman profielfoto Een van de meest fotogenieke koeien zijn de Schotse hooglanders. Hier gefotografeerd in een Natuurgebied in Drenthe. Gemaakt in de Herfst net voordat de bladeren van de bomen vielen. Wat een prachtig Oud Hollands tafereeltje. Dit is toch typisch Nederland. Ik hou hier van.

Dit werk wordt aangeboden door ina kleiman

Mijn naam is Ina Kleiman en ik kom uit Hoogeveen. Een klein plaatsje in Drenthe. Fotograferen is sinds jaren mijn grote passie. Van trouwfotografie tot aan stillevens met bloemen of fruit tot aan landschappen. Bij stillevens kan ik mij helemaal uitleven en laat ik mij inspireren door de oude Hollandse meesters uit de Gouden eeuw zoals Rembrandt, Caravaggio , Vermeer of de landschappen van Constable, Van Ruysdael. Het liefst werk ik met de natuurlijke lichtval die vanuit je raam de huiskamer binnenvalt en waar je mee kunt spelen. De voorbereiding voor mijn stillevens met bloemen of fruit is altijd een hele uitdaging. Het kiezen van de juiste kleuren , het stylen tot aan het uitvoeren is net zo leuk als het fotograferen zelf. Sinds ik fotografeer zie ik de natuur door andere ogen. Wat heeft Drenthe prachtige landschappen. Het lijken wel schilderijen. Ik kon altijd al genieten van de koeien in de wei. Die typische Anton Pieck plaatjes. Ik kan mij helemaal uitleven met stillevens. Tijdens mijn opleiding aan de Fotovakschool moest je een bepaalde richting kiezen om je kansen te vergroten. Kiezen is voor mij heel lastig en waarom zou ik dat willen? Mijn passie ligt ook bij trouwfotografie. Iets moois maken kan ook als trouwfotograaf. Die ene blik of traan van de bruid of bruidegom vangen in een foto. De emoties van die grote stoere kerel met tattoos. I love it!! Ga je trouwen en wil je geen saaie fotoreportage? Kijk dan eens op mijn site: https://www.inakleimanfotografie.nl/c

Meer weten over ina kleiman?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Lilian en Ben
Nederland
5 / 5

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Richard van Belzen
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Oscar
Nederland
4.5 / 5

professioneel met hele goede klantenservice
Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Floor
Nederland
4 / 5

Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Peet
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig!!!
Goeie communicatie,leuk dat jullie vragen om een foto,meeleven met de klant,bezorging was ook perfect geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Gerda
Nederland
5 / 5

Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Ingrid Luijten
Nederland
5 / 5

Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Monique Lagerweij
Nederland
5 / 5

Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Marja Pelzer
Nederland
4.5 / 5

Kunst naar ons hart!
Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Maarten
Nederland
5 / 5

Super persoonlijke service
Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Robert
Nederland
5 / 5

Prima bedrijf.
Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Hollands landschap in Drenthe met Schotse Hooglanders in de stijl van de oude meesters in de stijl v van ina kleiman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden