Hollandse meren voor zonsopkomst

Hollandse meren voor zonsopkomst van Dirk-Jan Steehouwer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hollandse meren voor zonsopkomst

van Dirk-Jan Steehouwer

Hollandse meren voor zonsopkomst van Dirk-Jan Steehouwer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 685989
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

De Kagerplassen is een plek waar ik graag kom voor een meditatief moment. Even genieten van de stilte en rust van de vroege ochtend. Vlak voor zonsopkomst kleurde de lucht over dit meer in Zuid Holland al mooi oranje. Een zwakke wind zorgde voor wat rimpeling op het water. De steiger leidt de ogen van de kijker naar de horizon waar het kleurenspektakel zich plaatsvindt..

Dit werk wordt aangeboden door Dirk-Jan Steehouwer

Dirk-Jan Steehouwer profielfotoGepassioneerd natuur en wildlife fotograaf reizend naar alle uithoeken van de wereld. De fotografie van Dirk-Jan is hoofdzakelijk gericht op het in beeld brengen van de prachtige en kwetsbare natuur op aarde, maar ook landschappen brengt hij op zijn reizen en in Nederland graag in beeld.
Bij de natuurfotografie nemen wilde dieren variërend van kleurrijke vogels, berggorilla's tot katachtige roofdieren als leeuwen, tijgers, jaguars en luipaarden een belangrijke plaats in. Voor zijn gepresenteerde beeld materiaal maakt hij gebruik van recente hoogwaardige fotoapparatuur van Nikon waardoor enorme vergrotingen van de foto's tot de mogelijkheden behoren zonder dat de kwaliteit van uw 'WerkAanDeMuur' wordt aangetast. Ben je geinteresseerd in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via djsphotography@hotmail.nl

Alle werken