Hollandse of Vlaamse leeuw, 1621-1622

Hollandse of Vlaamse leeuw, 1621-1622 van Atelier Liesjes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hollandse of Vlaamse leeuw, 1621-1622 van Atelier Liesjes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 741284
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Germanie inferieure, PETRUS KAERIUS
de prachtige algemene kaart van Nederland, de "Leo Belgicus" en de kaart van Holland versierd met wapenschild, evenals gedeeltelijke kaarten van de XVII (17) provincies, met kleine aanzichten van belangrijke steden (Antwerpen, Emden, Mechelen, Artois, Bergen, Valenciennes, Middelburg, Namen, Zutphen, Utrecht, Luxemburg), klederdrachten, decoratieve cartouches en wapenschilden.

Pieter van der Keere, (ook: Pieter van den Keere en: Petrus Kaerius) (Gent, Vlaanderen, België 1571 - ca. 1646) was een Zuid-Nederlands cartograaf. In vestigede de artiest 1593 zich in Amsterdam.

De cartograaf is een van de meest productieve graveurs in de Nederlandse cartografie. Zijn eigen cartografisch werk Germania inferior, dat als de eerste echte atlas van Nederland kan worden beschouwd, was geen groot succes.

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Atelier Liesjes profielfotoKunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schiderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Alle werken