Hoog in de lucht

Hoog in de lucht van Jan Koppelaar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hoog in de lucht van Jan Koppelaar

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 182246

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 93 gratis verzending!

Omschrijving

Zoals foto 'nacht in Rotterdam' is ook deze foto vanaf de Euromast te Rotterdam (Zuid-Holland, Nederland) genomen. Deze foto laat een ander stadsdeel zien. Onder andere de Erasmusbrug en de Willemsbrug zijn te zien. Door de vallende nacht krijgt de foto een fijne sfeer. De vele lampen geven het geheel een sprookjesachtige uitstraling. Rivier de maas ligt er vredig bij.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar profielfotoJan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken