Hoop en kracht in het bos

Hoop en kracht in het bos van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hoop en kracht in het bos

van Peter Nolten

Hoop en kracht in het bos van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 407787

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

De opkomende zon schijnt zijn gloed door het bos. Door de mist in het bos wordt het zonlicht versterkt en zijn van de bomen nog enkel de silhouetten over. Met de inkomende herfst beginnen de bladeren al te verkleuren wat een mooi contrast geeft met de nog groen bladeren aan de bomen. Deze foto is genomen in het Amerongse Bos op een frisse zomerochtend en straalt hoop uit, een licht aan het einde van de tunnel.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken