Hotel in de Dolomieten, Italië

Hotel in de Dolomieten, Italië van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hotel in de Dolomieten, Italië

van Tux Photography

Hotel in de Dolomieten, Italië van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358620
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

Hotel in de Dolomieten, Italië.

In dit prachtige hotel verbleef ik tijdens mijn verblijf in de Dolomieten in Italië. Toen ik wakker werd en het mooie zachte licht zag, ben ik direct op pad gegaan om foto's te maken van de mooie omgeving.

Als fotograaf kan ik enorm genieten van mooie landschappen. Berglandschappen zijn daarbij een van mijn favorieten. Ik vind het heerlijk om in mooie lichtomstandigheden te fotograferen bij dit soort landschappen.

Wilt u meer foto's bekijken van de Dolomieten of andere onderwerpen? Klik dan op de button 'Alle Werken'.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken