Houten Opslag.

van Roman Robroek

- Werkcode: 230 287

Roman Robroek over Houten Opslag.

Dit is een foto van een oude houten opslag ruimte in een keramiek fabriek ergens in Duitsland. De fabriek is gebouwd in het begin van de 19e eeuw en is sinds 5 jaar verlaten. Tussen de 19e eeuw en halverwege 20e eeuw maakte de fabriek deel uit van een van de grootste en belangrijkste hoogwaardige keramiek producenten van Duitsland.
Houten Opslag. vind je in de categorieën Architectuur, Bossen, Duitsland, Fabriek, Fotografie, Industrie, Keramiek, Loods (opslag), Porselein, Stilleven, Urban / Street, Verlaten plekken en Wächtersbach.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Houten Opslag. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Houten Opslag. van Roman Robroek

Koop de foto Houten Opslag. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 230 287
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden