Houten doos met Meccano speelgoed

Houten doos met Meccano speelgoed van Wijnand Loven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Houten doos met Meccano speelgoed van Wijnand Loven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82091
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Oude houten doos met Meccano-onderdelen. Dit vrijwel antieke speelgoed was vroeger erg populair om mechanische constructies mee te maken. De bouwdozen stonden op heel veel jongenskamers en uiteraard ook op talrijke meidenkamers. Volgens de overlevering kon je vroeger eigenlijk geen ingenieur worden zonder opgegroeid te zijn met Meccano!
Meccano was in het begin alleen verkrijgbaar met rode en groene onderdelen, later werden de bouwpakketten ook andere kleuren geleverd.
Deze foto is van bovenaf genomen en er zijn diverse onderdelen te zien: strips, hoekstukken, verbindingsstukken, boutjes en moertjes en het benodigde gereedschap. Door de vakverdeling van de houten doos wordt de foto heel symmetrisch in vijf stukken verdeeld.

Dit werk wordt aangeboden door Wijnand Loven

Wijnand Loven profielfotoIk ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken