Houten katrol

van Johan Zuijdam Digi Art

- Werkcode: 902 340

Johan Zuijdam Digi Art over Houten katrol

Deze fotobewerking van een houten katrol heb ik gefotografeerd in 2016 in een kleine haven vlakbij de Erasmusbrug in Rotterdam. Ik maak graag foto's van details, die ik later bewerk met Photoshop ik noem deze bewerking Mixed Art, er zijn meerdere technieken gebruikt om tot dit resultaat te komen. De achtergrond heb ik hier licht gehouden zodat er meer details zichtbaar blijven in het onderwerp zoals de structuur van het hout en het touw. Dit kunstwerk geeft mij het gevoel dat je sterk bent en de eindjes bij elkaar kunt houden ook in zware tijden. Ben je helemaal weg van scheepvaart en geeft dit werk jou ook het gevoel dat je sterk bent en dat je de de touwtjes in handen hebt, of het kan je juist helpen om sterk te zijn en te blijven er komen ook weer goede tijden. dat mag dit werk niet ontbreken bij jou aan de muur.
Houten katrol vind je in de categorieën Bossen, Boten & Schepen, Digitale Kunst, Fotografie, Katrol, Nostalgie, Rotterdam, Straatfotografie, Touw en Zeilschip.
Johan Zuijdam Digi Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Johan Zuijdam Digi Art

Ik ben Johan. Ik bewerk foto's tot kunst voor aan de muur. De stijl die ik toepas is “relatief droge” waterverf, of “Mixed Art” . Maak ook kunst werken in opdracht bijvoorbeeld jou geliefde huisdier of een portret van een dierbare.

Alle werken van Johan Zuijdam Digi Art


Waarom je kiest voor Houten katrol op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Houten katrol van Johan Zuijdam Digi Art

Koop dit digital art werk Houten katrol van Johan Zuijdam Digi Art als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 902 340
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden