Houten paal van Anouschka Hendriks

Werkcode: 428 285 Kopieer de werkcode

Anouschka Hendriks profielfoto Een detail van een simpele houten paal met grote knoest van een afgezaagde tak. Ook hier sprak de vorm, structuur en kleur van dit natuurlijke materiaal mij aan.

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Even voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Meer weten over Anouschka Hendriks?

Klantbeoordelingen van Houten paal

1 beoordeling 5 / 5
Houten paal heeft 1 beoordeling.

    Lia
    Nederland
    5 / 5

    Top!
    Zo’n saai gangetje krijgt gelijk iets meer met zo’n stukje afwasbaar behang. Het kleine trapkastdeurtje werd er niet mooier op na het schilderen hiervan. Dan maar een leuk afwasbaar sterk behangetje kopen (Handig als je een grote hond hebt) Wat ik erg leuk vind, is dat je ook maar een klein stukje van een door jou gekozen fotobehang kan kopen. Ik zou veel hebben moeten weggooien, als ik de hele foto had moeten kopen en hierdoor ook meer had moeten betalen. Er werd mij een perfecte uitleg gegeven, hoe ik deze bestelling moest doen. Er hangen ook 2 prachtige schilderijen bij ons aan de muur van dit bedrijf. Fijn om je huis na een verhuizing met iets extra’s aan de wanden, mooier te maken. Het is helemaal geweldig dat mensen toch iets moois aan de muur (deur) kunnen hangen, zonder dat het overdreven veel geld kost. Ook de vriendelijkheid van het personeel en de snelheid van het thuis bezorgen is top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Marielle
    Nederland
    5 / 5

    Super klachtafhandeling!!
    Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Jolanda Jansen
    Nederland
    5 / 5

    Mooi werk.
    Heb nu 3 keer iets besteld. Ben erg tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Gerda
    Nederland
    5 / 5

    Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    FRANÇOIS
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig acrylglas kunstwerken!
    Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Goede adviezen en uitstekende communicatie over bestellen en verzenden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Danielle
    Nederland
    5 / 5

    superrrr !!!
    mooi kwaliteit, snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
    IsoJacobijntje
    Nederland
    5 / 5

    Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
    J.
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018
    Dieter Rogiers
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Yvonne
    Nederland
    5 / 5

    super service ,en erg meedenkend.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Yvon
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer mooi doek en erg goede service
    Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Houten paal van Anouschka Hendriks op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden