Hulst met rode bessen

van Fotografie Arthur van Leeuwen

- Werkcode: 716653

Fotografie Arthur van Leeuwen over Hulst met rode bessen

Hulst:
Een sfeervolle foto van de hulst met rode bessen. De hulst is een plant afkomstig uit de hulstfamilie, in het Latijn bekend als ilex.
Hulst wordt vaak gebruikt in kerststukjes maar ook als afzetting van de tuin of juist versiering in de tuin.
Deze foto kan een verrijking zijn in uw huiskamer, kantoor, praktijkruimte of wachtkamer.
Deze foto van de hulst is gemaakt met een NikonD850 op statief met natuurlijklicht. Het objectief wat ik heb gebruikt was een Nikon macro105mm objectief.
Hulst met rode bessen vind je in de categorieën Bes, Bokeh, Feestversiering, Fotografie, Groen, Herfst, Hulst (plant), Ilex, Kerstmis, Macrofotografie, Rood, Stilleven en Tuinbouw.
Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken van Fotografie Arthur van Leeuwen


Waarom je kiest voor Hulst met rode bessen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hulst met rode bessen van Fotografie Arthur van Leeuwen

Koop de foto Hulst met rode bessen van Fotografie Arthur van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 716653
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
172 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.