Huurboten in de Oude Jachthaven van het Nederlandse dorp Drimmelen

Huurboten in de Oude Jachthaven van het Nederlandse dorp Drimmelen van Ruud Morijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Huurboten in de Oude Jachthaven van het Nederlandse dorp Drimmelen

van Ruud Morijn

Huurboten in de Oude Jachthaven van het Nederlandse dorp Drimmelen van Ruud Morijn

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 504718
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Motorboten in lange rijen aan een houten steiger van de Oude Jachthaven in het Nederlandse dorp Drimmelen, Noord-Brabant. Het is een ideale start voor een recreatieve vaartocht in de kreken van het Nationaal Park De Biesbosch aan de overkant van de rivier De Amer.

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Morijn

Ruud Morijn profielfotoAl ruim 50 jaar bezig met fotografie, maar pas echt de smaak te pakken gekregen na mijn pensionering. Nu heb ik pas de tijd en de rust om echt rond te kijken en mooie dingen te ontdekken en vast te leggen. Op deze site zie je enkele van mijn mooiste foto's, maar kijk ook gewoon eens rond op mijn Flickrdomein https://www.flickr.com/photos/10989519@N06/ . Daar staan er veel meer. Ook een Flickrfoto kan meestal wel via 'WERKaandeMuur' worden geleverd. Vraag er dan gewoon even naar en vermeld de naam en opnamedatum van de foto zoals die bij Flickr staan vermeld! Ik zal de foto dan op deze site plaatsen zodat die via WERKaandeMUUR met de daarbij behorende kwaliteit kan worden geleverd.

Alle werken