Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon

van Ruud van Koningsbrugge

- Werkcode: 281470

Ruud van Koningsbrugge over Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon

Collage van karton geknipt uit verpakkingsafval. Alle delen gekarteld geknipt om het karakter van borduurwerk te benadrukken. Erfgoed weergegeven in afval.
Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bloemschikken, Borduren, Cirkel, Collage, Contemporary, Erfgoed, Hergebruik, Historisch, Kleur collecties, Stilleven, Verpakking en bloemenkrans.
Ruud van Koningsbrugge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud van Koningsbrugge

Verpakkingen worden met zeer veel zorg bedrukt met aansprekende kleuren en voorstellingen en direct weggegooid. Deze rijkdom krijgt een tweede leven door de toepassing in de afbeeldingen van Ruud van Koningsbrugge. De gebruikte collagetechniek negeert allerlei teksten maar gebruikt de bestaande bedrukking volledig als kleurvlak. Een deel van de werkstukken is digitaal opgebouwd, het andere deel is ambachtelijk knip, scheur- en plakwerk.
Ruud is een gepensioneerd leerkracht en een gepassioneerd hergebruiker van diverse afvalmaterialen. Meer op zijn website ruudvankoningsbrugge.nl. Zijn werk is ook te vinden onder de naam Packeredo, een verbastering van Packet-redo.

Alle werken van Ruud van Koningsbrugge


Waarom je kiest voor Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon van Ruud van Koningsbrugge

Koop de collageHuwelijkskrans naar historisch borduurpatroon van Ruud van Koningsbrugge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 281470
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.