Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon

van Ruud van Koningsbrugge

- Werkcode: 281 470

Ruud van Koningsbrugge over Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon

Collage van karton geknipt uit verpakkingsafval. Alle delen gekarteld geknipt om het karakter van borduurwerk te benadrukken. Erfgoed weergegeven in afval.
Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon vind je in de categorieën Bloemen, Borduren, Cirkel, Collage, Contemporary, Erfgoed, Hergebruik, Historisch, Kleuren, Stilleven, Verpakking, bloemenkrans en floraal.
Ruud van Koningsbrugge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud van Koningsbrugge

Verpakkingen worden met zeer veel zorg bedrukt met aansprekende kleuren en voorstellingen en direct weggegooid. Deze rijkdom krijgt een tweede leven door de toepassing in de afbeeldingen van Ruud van Koningsbrugge. De gebruikte collagetechniek negeert allerlei teksten maar gebruikt de bestaande bedrukking volledig als kleurvlak. Een deel van de werkstukken is digitaal opgebouwd, het andere deel is ambachtelijk knip, scheur- en plakwerk.
Ruud is een gepensioneerd leerkracht en een gepassioneerd hergebruiker van diverse afvalmaterialen. Meer op zijn website ruudvankoningsbrugge.nl. Zijn werk is ook te vinden onder de naam Packeredo, een verbastering van Packet-redo.

Alle werken van Ruud van Koningsbrugge


Waarom je kiest voor Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon van Ruud van Koningsbrugge

Koop de collage Huwelijkskrans naar historisch borduurpatroon van Ruud van Koningsbrugge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 281 470
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden