I LIKE IT HERE (gezien bij vtwonen)

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

van db Waterman

- Werkcode: 111 084

db Waterman over I LIKE IT HERE (gezien bij vtwonen)

Gezien op tv bij VT wonen, weer verliefd op je huis.
Ik werk op papier en canvas, met collage, acrylverf, aquarel, balpen en potlood , vaak in combinatie. Sinds een aantal jaren ben ik me gaan specialiseren in het maken van collages, geïnspireerd door reclameposters en reclamezuilen. De oude en verweerde aanblik van de affiches heeft me altijd al geboeid. Inmiddels zijn mijn collages meer dan alleen kopieën van verweerde posters. Het is een uitgebreide serie met veel verschillende beelden en verhalen. Soms gebruik ik in mijn collages ook foto's die ik zelf maak en met photoshop bewerk en verwerk in mijn kunstwerken.
I LIKE IT HERE (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Aankondigingsbord, Aanplakbord, Bestsellers, Collage, Compositie (beeldende kunst), Contemporary, Decoratie, Decoratieve kunst, Expressionisme, Figuur, Gelaagdheid, Graphics, Happy 2017!, Illustraties, Kantoor, Kunst, Kunst voor moeders, Mannen, Mensen, Model (persoon), Modern, Oude Meester stijlen, Popart, Reclame, Reclamezuil, Schilderijen, Silhouet, Tafelboek van Werk aan de Muur, Tekeningen, Textuur, Tijdschrift, Transparantie (optiek), Typografie, Vlakverdeling, Whispering Bold en vtwonen.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van I LIKE IT HERE (gezien bij vtwonen) 5 / 5 (1 beoordeling)

Diana Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 13 oktober 2019
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor I LIKE IT HERE (gezien bij vtwonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

I LIKE IT HERE (gezien bij vtwonen) van db Waterman

Koop de bestseller illustratie I LIKE IT HERE (gezien bij vtwonen) van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur
Werkcode: 111 084
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
209,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden