I am waterlelie // de bruid

I am waterlelie // de bruid van Rita Kuenen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

I am waterlelie // de bruid van Rita Kuenen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 634572
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

De waterlelie is één van de weinige planten die bijna overal ter wereld groeit. Waterlelie wordt ook wel Nymphaea genoemd. Deze naam komt uit het Grieks en betekent #nimf. In de Griekse mythologie staan nimfen bekend als vrouwelijke wezens die zich rond zoetwaterbronnen begeven. "de gesluierde bruid".
Van juni tot en met september staat de drijvende waterplant in bloei.

Dit werk wordt aangeboden door Rita Kuenen

Rita Kuenen profielfotoHi, I am Rita Kuenen

Geboren en getogen in de jaren '70 in het zuiden des lands en moeder van drie kinderen. In het tijdperk van de analoge fotografie was ik al vaak te vinden met mijn camera. Mijn eerste digitale camera kreeg ik na de geboorte van mijn zoon in 2003.

Ik vind het bewonderenswaardig om te zien hoe verschillend en uniek iets of iemand is, en leg de kunst van het leven graag vast met mijn camera. Ik leer elke dag weer bij. Ik kijk niet maar zie dingen welke niet altijd door andere worden gezien ! Voor mij een hobby welke ik met passie uitvoer.

Ik wens jullie veel plezier bij het zien van mijn beelden. ​Binnen Werk aan de Muur heb ik slechts een kleine selectie geplaatst. Staat jouw keuze er niet bij ? Via mijn persoonlijke Website is de keuze ruim in mogelijkheden. In overleg kan ik jouw toekomstige "werk aan de muur" in deze webshop plaatsen.

Alle werken