McDonnell Douglas TAV-8B Harrier. van Jaap van den Berg

Werkcode: 826 458 Kopieer de werkcode

Jaap van den Berg profielfoto McDonnell Douglas TAV-8B Harrier.

Een McDonnell Douglas TAV-8B Harrier II in de landing bij MCAS Yuma in Arizona in het avondlicht.

De McDonnell Douglas (tegenwoordig Boeing) AV-8B Harrier II is een aanvalsvliegtuig voor gronddoelen met 1 straalmotor. Dit toestel is van de tweede generatie van de Harrier Jump Jet familie, een toestel dat jaren geleden in Engeland werd ontwikkeld en in staat is om verticaal of met gebruik van een zeer korte baan te landen of op te stijgen.

Het toestel op de foto is een TAV-8B die bestemd is voor opleiding- en trainingsdoeleinden.

Deze foto is gemaakt op 15 november 2017.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Ik ben Jaap van den Berg en woon in Den Haag. Ik ben een hobby fotograaf en in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om vooral vliegtuigen te fotograferen. De passie voor de vliegtuigen heb ik al sinds mijn jeugd. Militaire vliegtuigen hebben de grootste aantrekkingskracht op mij, maar ook passagiersvliegtuigen mag ik graag naar kijken.

Voor het fotograferen van vliegtuigen heb ik vanaf 2011 diverse mooie reizen mogen maken. Naast vliegtuigen vind ik het ook leuk om foto’s te maken van landschappen, zeeschepen en hijskranen.

Tot 2021 plaatste ik mijn foto’s op mijn Facebookpagina. In april 2021 heb ik mijn webshop bij https://www.werkaandemuur.nl geopend. Ik hoop dat de mensen die mijn foto’s de moeite waard vinden en bestellen er met heel veel plezier iedere dag naar kunnen kijken en ervan mogen genieten.

De foto's die ik publiceer in de webshop worden beperkt nabewerkt in Adobe Lightroom. Met bewerken bedoel ik: een foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

De foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat er zo min mogelijk ruis zichtbaar is. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik in de nabewerking het ruisniveau in de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Meer weten over Jaap van den Berg?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Fam Kwerreveld
Nederland
5 / 5

Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Anita van Splunter
Nederland
5 / 5

Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Michel
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Quido
Nederland
5 / 5

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Ben
Nederland
5 / 5

Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit en service!
We zijn onze inrichting wat aan het ‘restylen’ en wilden niet teveel meer aan de muur. Met deze reproductie van Werkaandemuur.nl vinden wij het resultaat helemaal geweldig. Duidelijke instructie, prima kwaliteit. Een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Wil
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Elise
Nederland
5 / 5

Super service!
Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Harry
Nederland
5 / 5

Wij zijn zeer tevreden.
Super service . Erg mooie foto . Ga zeker nog een volgende bestellen. Ga zo door.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Truus
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
michiel
Nederland
4.5 / 5

Mooi resultaat, goede afwerking!
We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto McDonnell Douglas TAV-8B Harrier. van Jaap van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 14 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!