I love it loud! The sound of freedom. Een McDonnell Douglas TAV-8B Harrier II in de landing bij MCAS

I love it loud! The sound of freedom. Een McDonnell Douglas TAV-8B Harrier II in de landing bij MCAS van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

I love it loud! The sound of freedom. Een McDonnell Douglas TAV-8B Harrier II in de landing bij MCAS

van Jaap van den Berg

I love it loud! The sound of freedom. Een McDonnell Douglas TAV-8B Harrier II in de landing bij MCAS van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 826458
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
195 gratis verzending!

Omschrijving

I love it loud! The sound of freedom. Een McDonnell Douglas TAV-8B Harrier II in de landing bij MCAS Yuma in Arizona in de avondzon.

De McDonnell Douglas (tegenwoordig Boeing) AV-8B Harrier II is een aanvalsvliegtuig voor gronddoelen met 1 straalmotor. Dit toestel is van de tweede generatie van de Harrier Jump Jet familie, een toestel dat jaren geleden in Engeland werd ontwikkeld en in staat is om verticaal of met gebruik van een zeer korte baan te landen of op te stijgen.

Het toestel op de foto is een TAV-8B die bestemd is voor opleiding- en trainingsdoeleinden.

Foto gemaakt op 15 november 2017.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken