Marja van den Hurk over I'm Never Alone

Een prachtig dromerig, romantisch en zacht dubbelportret van een jonge vrouw.

Ze is ook als enkelportret te koop in mijn shop: als u op werkcode 530687 zoekt, komt u vanzelf bij haar uit.
Marja van den Hurk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

De stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Ik maak voornamelijk surrealistische werken en collages want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

Alles wat je in mijn shop ziet, is digitaal vervaardigd. Met de computer dus. Je treft er ook een aantal door mij gemaakte foto’s (mijn andere grote liefhebberij) aan. Het “nadeel” van fotografie is dat ik afhankelijk ben van wat er voor mijn lens verschijnt, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn. Met mijn digitale schilderijen kan ik elke kant op die ik zelf wil en dat vind ik heel erg leuk.
Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken van Marja van den Hurk


Meer weten over Marja van den Hurk?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van I'm Never Alone 5 / 5 (1 beoordeling)

Kim
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Persoonlijk, met alle aandacht voor jou!
Het is toch even een uitgave die je doet, door middel van de app is het super handig om je kunstwerk op de muur de plaatsen waar je hem zou willen hebben. Je ziet dan precies hoe hij uitkomt in je interieur. Vervolgens kun je heel laagdrempelig contact opnemen met de medewerkers van werk aan de muur. Reactie is snel, begripvol en er wordt echt mee gedacht! Echt een aanrader! Uiteindelijk perfecte bezorging, ook in overleg en nu volop aan het genieten van onze fantastische kwalitatieve canvas! Super kwaliteit!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor I'm Never Alone als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

I'm Never Alone van Marja van den Hurk

Koop dit digital art werk I'm Never Alone van Marja van den Hurk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 378 191
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden