ID=1:3-05-37 | V=049-RR-01 van Gerhard Haberern

Werkcode: 611 749 Kopieer de werkcode

Gerhard Haberern profielfoto De basispatronen zijn 2 x 5 L-vormige stroken in zwart. De ruimte tussen de stroken is nu gevuld met kleur.

De verhouding tussen de strookbreedte in het zwart en de strookbreedte in kleur is 1:3.

Elke kleurstrook kan een van de vier kleuren aannemen. Er zijn 6 kleurvariaties per kleur in het midden. In totaal zijn er 4*6 = 24 arrangementen mogelijk.

Als de onderste hoek een onafhankelijke kleurvolgorde moet hebben, zijn er in totaal 24 * 24 = 576 kleurencombinaties.

Op dit moment zijn alleen alle 6 variaties met midden rood-rood (RR-01, RR-02, RR-03, RR-04, RR-05, RR-06).
Indien gewenst en op verzoek worden de ontbrekende versies later nog eens geüpload.

Beeldbreedte in cm: (50 / 100 / 120 / 150)
==> strookbreedte (zwart) in mm: (13,5 / 27,0 / 32,4 / 40,5)

Dit werk wordt aangeboden door Gerhard Haberern

Ik hou me bezig met constructieve graphics.

Ik ben waarschijnlijk een van de vele onbekende pioniers op het gebied van computer graphics. Grafiek met een "ph", ik sta erop.

Al op school was mijn studentenwerk constructief. Het werk daarna was voornamelijk met inkt, liniaal en kompas. Slechts kortstondig had ik ook met kleur gebouwd. Later alleen nog met inkt, in zwart-wit.

Sinds mijn eerste programmeercursus in de zomer van 1975 - kort nadat ik met mijn natuurkundestudie was begonnen - had ik mijn eerste werken geprogrammeerd. In die tijd, ponskaarten. Het uitvoermedium was lettertypegrafiek op eindeloze papierbanen.

In de loop van de tijd moest ik mijn werk in verschillende programmeertalen maken. In het begin in Fortran, later in Postscript, Pascal en tenslotte in PHP.

De programmering gebeurde in verschillende computercentra (in het geheim op cursusnummers), bijvoorbeeld in het Universitair Computercentrum Heidelberg, Mannheim, Mainz. Ik had een paar jaar lang een betaalde rekening in Heidelberg. Sinds enkele jaren heb ik deze rekencapaciteit onder mijn persoonlijke bureau.

Mijn huidige werk is alleen beschikbaar als programmacode, of als PDF- of PNG-grafiek. Vanaf het begin zijn er plotterwerken (inkt- en rasterplotter).

Met Digital Printers is er nu de mogelijkheid om mijn werk op verschillende media te printen. Deze kunnen dus door het publiek worden gekocht.

Meer weten over Gerhard Haberern?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Theo
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Diana
    Nederland
    5 / 5

    Stelt nooit teleur!
    Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Patrick
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kunst voor aan de muur
    Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Linda
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig Canvas aan de muur maakt woonkamer compleet
    Mooie kwaliteit, prettige status updates en prima levering. Bedankt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    H Pappot
    Nederland
    5 / 5

    Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
    Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Guido
    Nederland
    5 / 5

    Ze leveren wat ze zeggen
    Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    S.A. Heyne
    Nederland
    3.5 / 5

    het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
    ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Maddy
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
    Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Jeannette
    Nederland
    5 / 5

    Had spoed levering nodig. Exact geleverd volgens afspraak. Het resultaat is geweldig!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Secretariaat It Deelshus
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Koenraad Lefebvre
    Nederland
    5 / 5

    Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk ID=1:3-05-37 | V=049-RR-01 van Gerhard Haberern als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden