IJs, luchtbellen gevangen in het bevroren water... van Sanneke Kortbeek

Werkcode: 253 614 Kopieer de werkcode

Sanneke Kortbeek profielfoto De winter heeft weer zijn intrede gedaan. Het heeft weer flink gevroren. Mooie gelegenheid om een winters tafereel vast te leggen. IJs met zijn mooie structuur, luchtbellen die gevangen zitten in het bevroren water... gewoon mooi!

Dit werk wordt aangeboden door Sanneke Kortbeek

Mijn 1e camera kreeg ik van mijn vader toen ik 10 jaar was. Ik fotografeerde er op los! Maar pas vele jaren later, eenmaal in het bezit van een spiegelreflexcamera, begon de wereld van de fotografie voor mij meer serieuze vormen aan te nemen! Het ontdekken van de creatieve mogelijkheden van een spiegelreflex maakte mij steeds enthousiaster! Ik maak voornamelijk autonoom werk en probeer artwork te maken van alles wat ik fotografeer. Net iets anders en meer verassend dan het standaard plaatje. Veelal abstract werk, maar ook macro, landschappen / natuur, zwart-wit, architectuur, straatbeeld... Noem maar op. Als ik iets zie wat mijn aandacht trekt?... "klik"! Natuurlijk hoop ik dat u ook zo enthousiast over mijn werk zult zijn. En als u iets ziet wat u mooi vindt?... "klik" dan door voor een prachtig werk aan de muur!

Meer weten over Sanneke Kortbeek?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

F. van den Burg
Nederland
5 / 5

4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
Marjo
Nederland
5 / 5

Top
Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Albert Hoek
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
E.J.K.
Nederland
5 / 5

Goede communicatie over de uitvoring van de (speciale) order, snelle levering (binnen 2 dagen), goed verpakt en verzonden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Elise
Nederland
5 / 5

Super service!
Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
H. Zeilstra-Quak
Nederland
5 / 5

Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Paul Paul
Nederland
5 / 5

Kunstwerk op canvasdoek besteld, binnen 4 werkdagen ontvangen. Goed ingepakt verzonden en uitstekende klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Elvira
Nederland
5 / 5

Alles heel goed geregeld
Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Marja Pelzer
Nederland
4.5 / 5

Kunst naar ons hart!
Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Brigitte
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven IJs, luchtbellen gevangen in het bevroren water... van Sanneke Kortbeek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden