IJsbergen en noorderlicht: Jökulsárlón (IJsland) (vierkant)

van Prachtt

- Werkcode: 147 031

Prachtt over IJsbergen en noorderlicht: Jökulsárlón (IJsland) (vierkant)

Na een lange rit door de sneeuw staan we voor het meer. In dit meer (Jökulsárlón in IJsland) liggen enorme ijsschotsen. Deze brokken af van de gletsjer en zijn prachtig helderblauw. Midden in de nacht staan we helemaal alleen naar dit schitterende tafereel te kijken. Een gouden combinatie, de ijsschotsen en het noorderlicht. Het wat is zo spiegelglad dat zelfs de sterren erin weerkaatsen.
--------------------------------------------------------------
Hangt deze foto bij jou aan de muur? Wij zijn heel benieuwd! Deel hem op onze Facebookpagina! facebook.com/canifotografie
Ons werk van Rotterdam vind je hier: prachtigrotterdam.werkaandemuur.nl
IJsbergen en noorderlicht: Jökulsárlón (IJsland) (vierkant) vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Aurora, Avond, Binnenwater, Blauw, Blue hour, Canon, Digitale Kunst, Fotografie, Gletsjerrivier, Gletsjers, Groen, Hemelgewelf, IJs, IJsbergen, IJsland, Jökulsárlón, Kleuren, Kleurrijk schilderij, Kleurtrends, Kunst, LE, Landschappen, Lichtval, Long exposure photography, Lucht, Modern, Nachtfotografie, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Natuurgebieden, Noorderlicht, Northern lights, Ondergang, Paars, Papier, Reflectie, Reflectie (straling), Reflection, Setting Sun, Ster, Storm, Water, Werkaandemuur, Winter, Wit, Wolken, Zon, Zonsondergang, belichtingavond, beroemd, blauwe uurtje, cani, cani fotografie, cani photography, canifotografie, caniphotography, colours, exposure, helder, ijsbergen, koud, kunstwerk, photo, shutterspeed, sterren, sun set, weerspiegeling en wolklucht.
Prachtt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Prachtt

Wij (Frank en Milan) zijn gepassioneerd als het gaat om fotografie! Het is voor ons niet alleen geweldig om allerlei unieke momenten vast te kunnen leggen, het is ook een enorme eer als u het zo mooi vindt dat u het aan uw muur wil hangen.

Alle werken van Prachtt


Waarom je kiest voor IJsbergen en noorderlicht: Jökulsárlón (IJsland) (vierkant) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

IJsbergen en noorderlicht: Jökulsárlón (IJsland) (vierkant) van Prachtt

Koop dit digital art werk IJsbergen en noorderlicht: Jökulsárlón (IJsland) (vierkant) van Prachtt als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 147 031
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
163,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden