IJsland Landschap Dyrholaey

IJsland Landschap Dyrholaey van Sander Grefte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • IJsland Landschap Dyrholaey van Sander Grefte thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 319895

IJsland Landschap Dyrholaey van Sander Grefte

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
IJsland Landschap Dyrholaey van Sander Grefte

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

We started the day at the rocks of Dyrholaey with rain creating a dramatic and raw atmosphere. Then after a day of adrenaline while driving on F-roads, crossing rivers and enjoying every bit of Iceland we ended at the cliffs of Dyrholaey with a landscape drenched in the golden hour lights. What a difference in atmosphere and what a great and relaxing way to end this another exciting day in Iceland.

Over Sander Grefte

Sander Grefte profielfotoHallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken