IJsland landschap

IJsland landschap van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

IJsland landschap

van Eefke Smets

IJsland landschap van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 213006
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

In februari 2016 heb ik samen met mijn man een prachtige rondreis in IJsland gemaakt. In de zomer waren we er ook al een keer geweest, maar we waren zo benieuwd naar het noorderlicht en het prachtige landschap in de winter. Het overtrof onze verwachtingen. Winter IJsland was inderdaad een sprookje. Alles besneeuwd?. Magisch? En dat noorderlicht? Sprakeloos?
Tijdens de laatste twee dagen van onze reis begon het wat te dooien. Dat was helemaal niet erg. Deze dagen brachten we door op Snaefellsness, een prachtig stuk met spectaculaire rotskusten. We wisten natuurlijk al na onze vorige reis dat IJsland een geweldig mooie kleuren landschap was. Het was mooi om vast te leggen hoe langzaam het kleur onder het besneeuwde landschap terug komt.

Dit werk wordt aangeboden door Eefke Smets

Eefke Smets profielfotoMijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken