IJsvogel - haar eerste vorst

IJsvogel - haar eerste vorst van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

IJsvogel - haar eerste vorst

van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogel - haar eerste vorst van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 724483
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170 gratis verzending!

Omschrijving

Ze is dit jaar in de buurt geboren, dit ijsvogelvrouwtje. Vandaag ervaart ze haar eerste vorst, kleine plasjes en vijvertjes zijn voor het eerst bedekt met een klein laagje ijs. Het ijs beperkt haar wel meteen in haar mogelijkheden om vis te vangen. Maar een dag zoals deze zich zal ontvouwen met een heerlijk zonnetje en weinig wind, zal haar niet in de problemen brengen in het vinden van de nodige visjes.

Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en de levenswijze van deze prachtige vogels. Mijn passie is om deze wondertjes der natuur op een zo mooi en natuurlijk mogelijke manier vast te leggen.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl.
Al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessante gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.

In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 200 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Door niet achter het onderwerp aan te 'jagen', maar gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat.

Alle werken