IJsvogel alcedo atthis vangt kikker

IJsvogel alcedo atthis vangt kikker van Vienna Wildlife

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

IJsvogel alcedo atthis vangt kikker

van Vienna Wildlife

IJsvogel alcedo atthis vangt kikker van Vienna Wildlife

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 887925
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

IJsvogel Accedoatthis vangt een kikker

Dit werk wordt aangeboden door Vienna Wildlife

Vienna Wildlife profielfotoHet idee van Vienna Wildlife werd geboren en tot leven gebracht door Karl Leitner in 2009.

Karl Leitner is docent aan het Centrum voor Kunstzinnige Vorming van Volwassenen en heeft gewerkt als freelance persfotograaf & foto-ontwerper voor APA picturedesk en bijna alle Oostenrijkse media.

Er zijn talrijke, ook internationale publicaties (Der Standard, Krone Bunt...) over het door hem geïnitieerde hartproject Vienna Wildlife verschenen. Zijn hamsterfoto's gingen de wereld rond naar Japan, China enz... Ze werden zelfs nummer één foto van de week in Engeland (de telegraaf) en nummer één foto van de maand in november 2012.

Wist u dat ijsvogels, aalscholvers, futen, torenvalken, grote karekieten en reigers nestelen en broeden in het midden van de metropool Wenen?

Het Vienna Wildlife project toont vrij levende en zeldzame diersoorten midden in de grote stad Wenen en is hoofdzakelijk gebaseerd op het idee van milieubescherming.

Het zichtbaar maken van de biodiversiteit maakt stadsbewoners bewust van de natuur in hun directe omgeving. Dit "aha"-effect sensibiliseert de mensen en doet hen beseffen hoe noodzakelijk het is om zowel de mens als de natuur te respecteren.

Als natuurliefhebber ziet hij het als zijn taak om - vooral voor jongeren in de stad - het milieubewustzijn dichterbij te brengen.

Als fotograaf leert hij de natuur respectvol te behandelen in fotoworkshops.

Alle werken