IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Werkcode: 211 161 Kopieer de werkcode

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfoto Het verenkleed van een ijsvogel vereist veel onderhoud, het wordt meerdere malen per dag goed onderhouden en met vet uit zijn stuitklier waterdicht gemaakt.
Ook worden alle veren weer mooi in model gebracht, zoals hier te zien is.

Dit werk wordt aangeboden door IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogelopnamen in de hoogste kwaliteit, uitermate geschikt voor de allergrootste afdrukken.
In mijn uitgebreide collectie vind je meer dan 300 ijsvogelfoto's in allerlei kleurtinten, zodat er voor elk interieur een passend werk gevonden kan worden.

Meer dan 25 jaar ben ik betoverd door dit wondertje der natuur, de ijsvogel.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten om mijn onderwerpen in alle rust te kunnen fotograferen, worden de dieren niet verstoord, wat zich terug laat zien in een rustige houding en natuurlijk gedrag.
Ook in de beeldkwaliteit wordt deze aanpak uitbetaald, een korte afstand tot het onderwerp en de gebruikte professionele apparatuur van Nikon, leiden tot een optimaal technisch resultaat en de mogelijkheid om het werk op elk denkbaar formaat te laten afdrukken.

Meer weten over IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Peter Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Anneke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Martijn Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Jose Tijssens Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Janneke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Lizzy Janssen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
J. Gasille Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Geweldig!!!!
Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Angela Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Jeannette Reinhout Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Bedankt voor de goede en snelle service! En wat is de prent leuk! Ben er heel blij mee! Jeannette.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2022
A. Taal Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Corrie Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Chantal Geverifieerde koper
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
199,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden