IJsvorm op het lavastrand van Jokulsarlon in IJsland

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 84 533

Sjoerd van der Wal over IJsvorm op het lavastrand van Jokulsarlon in IJsland

Aangespoelde ijsberg op het zwarte lavastrand nabij het Jokulsarlon ijsmeer in IJsland. De ijsbergen breken af van de gletsjer en drijven vervolgens richting zee. Na verloop van tijd spoelen sommige ijsbergen weer aan op het strand, waar ze langzaam wegsmelten.
IJsvorm op het lavastrand van Jokulsarlon in IJsland vind je in de categorieën Contemporary, Fotografie, IJs, IJsbergen, IJsland, Jokulsarlon, Jökulsárlón, Lava, Oceanen en zeeën, Stranden, Zwart-wit en ijsvorm.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor IJsvorm op het lavastrand van Jokulsarlon in IJsland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsvorm op het lavastrand van Jokulsarlon in IJsland van Sjoerd van der Wal

Koop de foto IJsvorm op het lavastrand van Jokulsarlon in IJsland van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84 533
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden