IJszeilen op de Gouwzee, Monnickendam, Noord-Holland,

van Rene van der Meer

- Werkcode: 334 553

Rene van der Meer over IJszeilen op de Gouwzee, Monnickendam, Noord-Holland,

IMG7D_079373_panorama.jpg,IJszeilen op de Gouwzee, Monnickendam, Noord-Holland,landschap, water, winter, sneeuw, ijs, mensen, Ice sailing, Monnickendam, Noord-Holland, Netherlands,landscape,water,winter,snow,ice, people René van der Meer
IJszeilen op de Gouwzee, Monnickendam, Noord-Holland, vind je in de categorieën Fotografie, IJszeilen op de Gouwzee, Ice sailing, Landschappen, Mensen, Monnickendam, Nederland, Noord-Holland, Water, Winter en people René van der Meer.
Rene van der Meer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rene van der Meer

Als professioneel landschapsfotograaf heb ik meer dan 34.000 beelden in archief van het Nederlandse landschap en Europa. Een steeds groter deel van mijn opnamen zijn leverbaar als een hoge-resolutie scan en digitale panoramas. Ik heb mij gespecialiseerd op zeer grote resolutie, de minimale groote is 50 cm bij 300 dpi. Aanvullende informatie over mijn fotografie is via e-mail op te vragen. info @ RvdM.com

Alle werken van Rene van der Meer


Waarom je kiest voor IJszeilen op de Gouwzee, Monnickendam, Noord-Holland, als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

IJszeilen op de Gouwzee, Monnickendam, Noord-Holland, van Rene van der Meer

Koop de foto IJszeilen op de Gouwzee, Monnickendam, Noord-Holland, van Rene van der Meer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 553
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden