Ijstijd in Nederland van Christian Carrette

Werkcode: 725 051 Kopieer de werkcode

Christian Carrette profielfoto Een zeer mooi abstracte landschap weergegeven in dit schilderij. De ontwikkeld techniek versterkt dit prachtig portret. Een mooi combinatie van kleuren sublimeren met brio dit tijdloos en hedendaagse schilderij . Een kunstwerk gemaakt met olieverf op canvas . Een abstract schilderij die gaat echt naar de essentie.

Dit werk wordt aangeboden door Christian Carrette

Christian Carrette begon te schilderen in 2008. Na een opleiding van 8 jaren in verschillende kunst academies in Belgie is zijn kunst een echte passie geworden.

Meer weten over Christian Carrette?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Rijndam Revalidatiecentrum
Nederland
5 / 5

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
Rob van Hotel Mitland
Nederland
5 / 5

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Johannes
Nederland
5 / 5

Prima kwaliteit en volgens de afgesproken levertijd in huis!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Charlotte
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Jan
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
M.Veen
Nederland
5 / 5

Prachtige werken van hoge kwaliteit
11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Wil
Nederland
5 / 5

Niets op aan te merken!
Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Ijstijd in Nederland van Christian Carrette op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 16 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
128,-115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!