Iceberg ahead!

van Qeimoy

- Werkcode: 558926

Qeimoy over Iceberg ahead!

Van onder het ijs uit kijk je omhoog. Een kille reus torent dreigend boven je uit. Maar daarachter een knisperend blauwe lucht waar je heen wilt. Weg van de duistere koude diepte. Omhoog, naar licht en lucht. Een symbool voor levensgebeurtenissen?
Iceberg ahead! vind je in de categorieën Abstract, Druppels, Duisternis, Fotografie, IJs, IJsbergen, Lichtval, Symbool, Water, abstractekunst, luchtbel en overwinnen.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies! Gek op abstract. Heerlijk om juweeltjes uit de alledaagse omringende wereld los te weken en tot een nieuw beeld te maken. Geweldig wat een toeschouwer erbij fantaseert! Maar ook de magie van de natuur boeit mij.
Ik wil jou als toeschouwer verrassen. Je energie en emoties beïnvloeden met een beeld. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht en kleur. Met werken vanuit het hart.

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Iceberg ahead! op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Iceberg ahead! van Qeimoy

Koop de foto Iceberg ahead! van Qeimoy op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 558926
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.