Iemand kijkt naar Deventer tijdens het blauwe uur aan de IJssel.

Iemand kijkt naar Deventer tijdens het blauwe uur aan de IJssel. van Bart Ros

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Iemand kijkt naar Deventer tijdens het blauwe uur aan de IJssel.

van Bart Ros

Iemand kijkt naar Deventer tijdens het blauwe uur aan de IJssel. van Bart Ros

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 529639
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Iemand kijkt naar Deventer tijdens het blauwe uur aan de IJssel.

Deventer is een van de oudste steden van Nederland.[2] De plaats staat al in 9e-eeuwse bronnen van het bisdom Utrecht vermeld. In een oorkonde uit 877 wordt gesproken over zeven hoeven in Daventre portu[3] (de haven Deventer). In 952 wordt Deventer in een schenkingsoorkonde van koning Otto I als stad vermeld.[4] Nadat de plaats in de loop der tijd steeds meer rechten en privileges had verworven, ontving ze in 1123 van keizer Hendrik V de beschikking over de gemeentelijke gronden. Dit wordt door historici beschouwd als het moment van verkrijgen van stadsrechten door de inwoners.[5] De stad heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

Bart Ros profielfotoHALLO, MIJN NAAM IS BART ROS.
ARCHITECTUUR EN STADSFOTOGRAAF.

Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn Stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.

Alle werken